Целта на курса е да ви въведе в йога по систематичен и достъпен начин. За да се изгради здрава сграда, най-важни са основите. Това е курс, в който изграждате основата, а именно – огъвкавяне и раздвижване на ставите и гръбнака, развиване на координация и осъзнаване за тялото, балансиране на нервната система и т.н.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
В този йога клас могат да се включат всички, които са преминали през поне 10 - 15 йога занимания. Това, което имаме предвид тук е, че след като се занимава 2-3 месеца с йога, човек изгражда по-различна вътрешна нагласа, става способен да усеща по-фините аспекти на тялото и ума си.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
В тази йога практика наблягаме на кръста и гръбнака, които са ключови за поддържането на добро здраве. Специалните йога асани ще ви помогнат да укрепите мускулатурата, която поддържа кръста и гръбнака ви. Това ще допринесе за правилното протичане на енергията в тялото ви.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Денят се познава от сутринта, за това - събуди се с йога! Този курс е подходящ за хора с добро здраве. Целта му е да събуди тялото и ума, да развие двигателната култура, да засили волята ви. Включва загряващи практики, асани със средна степен на трудност, изпълнявани относително динамично; поздрав към слънцето, обърнати асани и дихателни техники.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Вземете своето презареждане по средата на деня! Включете се в йога клас, който ще ви позволи да възстановите силите и баланса си. Един час само за вас, в който ще раздвижите тялото си, ще успокоите ума си и ще се докоснете до дълбокият източник на мир и хармония вътре в себе си.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Интегрална йога е своеобразен синтез между практики от различни традиции (даоистки, будистки, авторски), насочен към свързване, обединяване и хармонизиране на всички структури в човешкото същество.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Статичната медитация в студиото ще ви подготви за динамична медитация по всяко време - докато мием чинии, готвим, придобиваме нови знания, водим детето си на училище и пр. Всяка духовна практика, изпълнявна на килимчето, следва да води до по-добра интеграция в конкретния живот. Това разбиране е нашето вдъхновение да въведем ежеседмична медитация в студио Юнити.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ