При нас ще намерите йога за начинаещи и напреднали, идивидуални йога занимания, йога за кръста и гръбнака, сутрешна йога, обедна йога и медитация.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Редовно организираме различни семинари и тренинги, свързани с развитието на личността и емоционалната интелигентност, комуникацията в семейството, работата и др.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Ако имате предизвикателства в емоционален, физичиески, или психологически план, бихме могли да сме ви от полза, като ви помогнем да откриете вътрешните си ресурси и задействаме заедно процес, ориентиран към решение.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Провеждаме тренигни по Емоционална интелигентност, разрешаване на конфликти и други. Организираме тийм билдинг програми и ритрийти както в офиса ви, така и извън него.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Целта на курса е да ви въведе в йога по систематичен и достъпен начин. За да се изгради здрава сграда, най-важни са основите. Това е курс, в който изграждате основата, а именно – огъвкавяне и раздвижване на ставите и гръбнака, развиване на координация и осъзнаване за тялото, балансиране на нервната система и т.н.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
В този йога клас могат да се включат всички, които са преминали през поне 10 - 15 йога занимания. Това, което имаме предвид тук е, че след като се занимава 2-3 месеца с йога, човек изгражда по-различна вътрешна нагласа, става способен да усеща по-фините аспекти на тялото и ума си.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
В тази йога практика наблягаме на кръста и гръбнака, които са ключови за поддържането на добро здраве. Специалните йога асани ще ви помогнат да укрепите мускулатурата, която поддържа кръста и гръбнака ви. Това ще допринесе за правилното протичане на енергията в тялото ви.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Денят се познава от сутринта, за това - събуди се с йога! Този курс е подходящ за хора с добро здраве. Целта му е да събуди тялото и ума, да развие двигателната култура, да засили волята ви. Включва загряващи практики, асани със средна степен на трудност, изпълнявани относително динамично; поздрав към слънцето, обърнати асани и дихателни техники.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Вземете своето презареждане по средата на деня! Включете се в йога клас, който ще ви позволи да възстановите силите и баланса си. Един час само за вас, в който ще раздвижите тялото си, ще успокоите ума си и ще се докоснете до дълбокият източник на мир и хармония вътре в себе си.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Статичната медитация в студиото ще ви подготви за динамична медитация по всяко време - докато мием чинии, готвим, придобиваме нови знания, водим детето си на училище и пр. Всяка духовна практика, изпълнявна на килимчето, следва да води до по-добра интеграция в конкретния живот.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Ако предпочитате изцяло личен подход или времето на провеждане на груповите йога занимания не ви е удобно, предлагаме индивидуални йога часове. При тях фокусът на учителя е насочен изцяло към вас.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Това е иновативен метод, съчетващ елементи от традиционната китайска медицина и най-новите изследвания в областта на психологията. Приложим е емоционални, психологически и физически проблеми.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Ако искаме да намерим решение на даден проблем е нужно да сменим перспективата. В тези сесии използваме различни подходи, които съдействат за това.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Предлагаме провеждането на тиимбилдинг по ваша мярка. Тиимбилдингът може да е съвсем кратко мероприятие ( 2-3 часа) или по-дълго такова - едно или двудневен. При провеждането му използваме ролеви игри, групови задачи, споделяне с цел изграждане на по-добра комуникация между членовете на екипа ви.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Връзката между Емоционалната интелигентност на членовете на един екип и способността им да работят ефективно е доказана. Ако искате да създадете един наистина добър екип, ние сме насреща, за да ви съдействаме за това, чрез обученията, които правим.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Провеждаме занимания по йога в офиса. Те биха могли да включват, както само физическо раздвижване, така и медитативни и психологически техники за създаване на фокусирано и работоспособно състояние на ума. Свържете се с нас за подробности.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Предлагаме на вниманието ви специално разработена практика за проблеми със съня.  Тя включва леки асани, дихателни техники, медитации, елементи от краткосрочна терапия и енергийна психология.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ