29 септември 2019    17:30 - 18:30    ул. Елисавета Багряна 14, офис 2

Водени от желанието за непрекъснато движение, любопитство и спонтанност, създадохме клас, който балансира всички компоненти в 45мин.  впрактика, специално разработена за детските нужди. Защото знаем, че йога е хармония между ума и тялото, така необходима на всички нас!

„Йога за деца“ е един забавен начин за усъвършенстване на важни за развитието умения в приятна атмосфера, сред връсници и приятели, в не-конкурентна среда.

Практиката е водена като история, пътешествие през което децата преминават по интересен начин и цели да освободи детското въображение. Има за цел да позволи на децата да се отпуснат и развият потенциала си, което е част от етапа на приемане на тяхната  собствена същност.

На физическо ниво практиката е подходяща за развитие на гъвкавост, сила, координация,  правилно осъзнаване на частите на тялото. „Йога за деца“ работи благоприятно върху концентрацията и фокусирането в сегашния момент. Ако Ви е станало интересно и бихте подарите това изживяване на Вашето дете ще се радваме да се запознаем с Вас!

  • За повече информация и въпроси може да се свържете с нас на: тел: 0899 499 162 , email : unyogastudio@gmail.com
  • Препоръка! Необходимо е дацата да бъдат облечени с удобни, спортни дрехи /подходящи за сезона/ да НЕ са яли в близките 30,40мин ; да носят със себе си бутилка с вода и усмивки до ушите ?
  • В студиото разполагаме с постелки и всичко необходимо за провеждане на практиката

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЕ РЕГИСТРИРАЙТЕ В ГРАФИКА НИ ЗА ТОЗИ ЧАС!

Цена:

Единично посещение: 11 лв.

Карта за 4 занимания: 38 лв.(9,50лв на занимание)

За преподавателя:

Здравейте, казвам се Десислава Маринова на 30години. Завърших Национална Спортна Академия с профил „Педагогика на Физическото Възпитание“ и Треньорски профил „Алпийски Ски“ . Работя с деца от около 7 години в сферата на туризма, ските, арт заниманията и анимацията. Също така и като организатор и ръководител на планинска лятна занималня, има опит в провеждането на детски лагери и зелени училища. В момента работя като преподавател по „Физическо възпитание и Спорт“ в столично училище. Свободното си време обичам да прекарвам в планината, да карам ски, сноуборд, колело. За първи път се докоснах до йога преди години, като имах периоди на приливи и отливи в собствената си практика, но в последната една година йога стана неизменна част от живота ми. Усещайки въздействието на практиките върху себе си бих искала да мога да предам това чувство и опит на децата, с който работя.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.