01 юли 2020    19:40 - 21:10

*Заповядайте на практика и медитация на тема справяне с Тъгата*

Ако усещате, че централният ви наклон е в посока тъжно, ако понякога твърде дълго се задържате в тъжното, ако не си позволявате да сте на тъжно, ако потискате тъгата…заповядайте да се опитаме заедно да разберем и уважим тази специална емоция и да тренираме начини за приемането и преобразяването й.
Очаква ви запознаване с природата на тъгата, с това кои са разновидностите на тъгата, припомняне на езика, на който тя говори чрез тялото и къде се намира в него, индивидуална и партньорска работа с тъгата, както и медитация, посветена на интегрирането й.

<Това е началото на цикъл, посветен на работа с трудните емоции, от които първа на светло излиза тъгата.>

Дата, час и място: 01.07.2020, сряда, от 19:40 до 21:10 часа, онлайн: https://zoom.us/j/223671637

Цена: 30 лв.

Плащането можете да извършите по Revolut или по банков път, след като се запишете, ще уговорим това.

За записване използвайте формата под събитието, или се запишете по телефона – 0885 272 006, или по имейл: unyogastudio@gmail.com/ninakoseva17@gmail.com

За мен: Казвам се Нина Косева-Ицовска и работя в полето на меридианните подходи, треньор по емоционална интелигентност и интегрален коуч. Провеждам индивидуални интегрални сесии и групови тренинги със средствата на Усъвършенстваната енергийна психология, Енергийната психология и медицина, Интегралния коучинг, Емоционалната интелигентност, Йога и др.

 


ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ТОВА СЪБИТИЕ

Резервациите за това събитие са затворени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.