09 февруари 2021 - 18 февруари 2021    19:30 - 20:30

Грижата за имунитета – физически и душевен, е подходяща във всяко време, а в сегашната ситуация още повече.

Страданията на тялото са вторични спрямо случващото се в душата, затова освен да подкрепяме него, е важно да засилваме и ресурсите си за справяне, да подсилваме вътрешната си опора, както и да се научим ефективно да освобождаваме негативния стрес.

Каквото и да се случва отвън, най-важното е какво правим със себе си отвътре.

Ще работим с меридианни и други подходи за възстановяване и поддържане на енергийната ни система и за засилването на вътрешния ни и физически имунитет.

Подбраните техники имат свойството да събуждат и пренареждат енергиите в тялото, да подобряват качеството на живот осезаемо. Опитайте ги по време на този курс и вижте какво ще се промени за вас. Освен общата работа ще има и работа с теми на всеки от участниците за справяне със специфични предизвикателства.

Ще се срещнем общо четири пъти – два пъти на седмица в две поредни седмици – и ще практикуваме интензивно и заедно. В група практиките са още по-мощни, постигнатото от един се умножава по броя на присъстващите, омножествяват се добрите ефекти 🙂

Ще държим връзка между заниманията чрез група във фейсбук, мессинджър или другаде, където заедно изберем. Ще имате домашни задачи за всеки ден.

За участие в курса е нужно:

  1. Да се запишете във формата отдолу, на тел. 0885 272 006, или по имейл: ninakoseva17@gmail.com
  2. Да заплатите сумата за участие преди започване на курса – по банков път или на място.

 

Цена на курса: 100 лв.

 

Кога:

09.02.2021 г., вторник от 19:30 часа

11.02.2020 г., четвъртък от 19:30 часа

16.02.2020 г., вторник от 19:30 часа

18.02.2020 г., четвъртък от 19:30 часа

 

Къде: Юнити Студио

Водеща: Нина Косева-Ицовска – меридианна терапия, индивидуални тренинги и групови сесии

 

ОБРАТНИТЕ ВРЪЗКИ НА НЯКОИ ОТ УЧАСТНИЦИТЕ В ПРЕДХОДНИ ИЗДАНИЯ НА КУРСА:

“Първата асоциация, която изниква в ума на човек, когато става дума за работа върху имунитета, е свързана преди всичко с неговото физическо състояние, с издръжливостта и способността да тялото да се справя с външните и вътрешни агресори.
И въпреки че много добре познавам Нина и нейната работа, в самото начало на курса все пак си представях, че фокусът му ще бъде насочен именно към подсилването и стабилизирането на физическия капацитет на телата ни, чрез работа предимно с тялото.
Това, което ми се случи тук е, че преживях нещата, които години наред съм чела в книгите – че преди всичко е душата с нейните летежи, блокажи и изстрадвания, и всичко това като на дискета се отразява на физическото
ни състояние. Осъзнах го чрез усещанията в тялото си. Защото, когато докосваш определени точки по него и започваш безутешно да плачеш, значи, че те боли душата, нали?
Изключително съм щастлива, че се записах и участвах в този невероятен курс! Едно е да четеш, да разбираш с ума си какви са пречките и бариерите пред благополучието и доброто здраве, а съвсем друго – да ги усетиш с тялото си, чрез което говори собствената ти душа. Ето това открих по време на този курс, а то ми помогна да разбера, че вниманието към себе си, обгрижването и захранването първо на собствената ни същност с енергия и обич ни дарява спокойствие, ведрина, повече сили и оттам – повече възможност да отдаваме и на другите. Да чуеш първо
собствения си глас и после да осъзнаеш как той се вписва и взаимодейства с другите гласове в един общ хор.
Сега имах възможност да ги усетя отвътре, с клетките си, понякога по доста растърсващ начин ?
Няма как да не кажа колко важна за мен е личността на Нина с цялото ѝ богатство, чувствителност и деликатност. Преди всичко обаче стои начинът, по който тя общува с хората – с уважение, приемане, разбиране и
абсолютна откровеност. Това е по-скоро хващане за ръката, докато ти правиш своите крачки, докато отваряш очите, ушите и сърцето си. Но тя те кара да разбереш, че тя също заедно с теб прави своите крачки и открития, тя също заедно с теб отваря сетивата си, преодолява своите трудности и проблеми. И по този начин ти се чувстваш спокоен, приет с всичко, което има вътре в теб – светло и сенчесто. И още нещо много ценно – тя дава (знания, опит, отношение), все с идеята да те научи да си помагаш сам –
дори и след курса, дори и ако пътищата ви случайно се разделят.
Групата беше чудесна – все хора, настроени на една вълна, чувствителни и търсещи. Нали е казано, че няма нищо случайно ?
Честно казано, никак не ми се искаше този курс да свършва и отсега малко завиждам на тези, които ще се запишат за следващия курс и на които тепърва им предстои да
преживеят и да открият богатствата, които той ще им поднесе!”
Боряна Ламбрева

“Всеки попада в капана на емоциите си, аз също. От доста време с интерес изследвам темата за произхода и силата им, връзката им с ограничаващите ни убеждения, програми, страхове и вярвания и как  всъщност се оставяме емоциите да определят вкуса и качеството на нашия живот. За аспекти на енергийната психология бях чувала, разбира се, но все не си давах шанса на практика да изпробвам техники, докато не попаднах на Нина! Избрах, като по- удобен и гъвкав за мен вариант, онлайн срещите в група. Още в края на първата практика бях много впечатлена от категоричния ефект на метода и абсолютно покорена от магнетичното излъчване на доброта и уют, на грижа и сигурност, на мъдрост и вроденото умение у Нина да се свързва с хората и да им предава знанията и опитността, които носи! Намирам практиките с Нина за ефективни, интересни, обогатяващи ни с нови знания, включително за меридианите и как да ги използваме. Разбира се, както при всяко нещо, за да се пожънат позитивите, се изисква постоянство и последователност! Благодаря ти, Нина!”

Я. Ангелова

“Благодаря на Нина за прекрасния и много полезен курс за Здрав и силен имунитет. Въпреки че някои от практиките са ми познати, сега ги видях в нова интерпретация и осъзнах, че освен физическия имунитет, в който масово сме се вторачили, имайки предвид странната ситуация, в която се намираме, има и душевен имунитет, който е не по-малко важен. Тези практики и малките задачки,,които ни даваше за самостоятелни занимания, издигнаха душата и мислите ми на ново, по-високо ниво, които много ми помогнаха да преодолея проблемите, които ми се случиха през тези две седмици, докато течеше курса. Благодарна съм и на групата, която участваше в курса, за енергийната подкрепа, която си оказвахме взаимно. С подкрепата на Нина дори и онлайн се усещаше взаимодействието между нас.”
Силвия Теменлиева
Следващата обратна връзка е от дама, която след прекаран вирус е получила увреждане на периферната нервна система и която ми е описала в дни ефектите от курса, видимите промени, които са настъпвали в тялото й след всяка от техниките, които правихме. Тук помествам заключителните й думи:
“По време на курса отново един вирус се опита да ме атакува, но аз всеки ден правих упражненията, а в дните, в които бях по-зле, по няколко пъти на ден. И установих, че при мен, благодарение на тези техники, състоянието ми се подобри много по-бързо отпреди и действат.
Като финал бих написала, че определено бях объркала работата на енергиите си, но след този курс нещата влизат вече в норма и той много ми помогна.
Благодаря ти Нина. Ти си един млад, енергичен, знаещ, даващ човек.
Ще следя редовно тренингите и курсовете които водиш и до нови срещи.”
Стефана

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ТОВА СЪБИТИЕ

Резервациите за това събитие са затворени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.