14 февруари 2022    18:00 - 19:30

Скъпи приятели,
Подарете си нещо специално за 14-ти февруари:
семинар-тренинг
От специалната към свещената връзка
семинар-тренинг за двойки
(можете да присъствате и с приятел/приятелка)
Кога: 14 февруари 2022 (понеделник)
Начало: 18:00 ч.
Продължителност: час и половина
Къде: в платформата Zoom
Цена: 70 лв. за двойка
Тренингът  е подходящ за двойки, по възможност партньори в живота. Ако сте сами на този етап, можете да участвате заедно с приятел/приятелка.
С предварително записване! След заплащане ще получите и линк за събитието.
Този тренинг е за вас, ако:

 

– връзката ви страда от временни или постоянни турбуленции
– се радвате на хармонична връзка, която искате да съхраните и задълбочите
– сте пред раздяла с пратньора си
– все не намирате „правилния” партньор
Можете да прибавите още много „ако“…

 

Идеята за специална любов ни опиянява и докато се намираме под въздействието на фалшивата й аура, сме неспособни да познаем органичната същност на свещената любов. Колкото по-малко специалност приписваме на любимия човек, толкова повече видимост имаме към прекрасните му страни. От друга страна -колкото по-специален е той за нас, толкова по-близо сме до окончателното му детрониране.

 

Специалната връзка обслужва страховете и маските ни, а свещената е плод на уязвимостта и силата ни.
Нещичко от моя опит:
Темата за любовните взаимоотношения е една от централните и най-предизвикателни теми в живота ми. От любов съм пропадала до дъното си и съм се издигала до седмото си небе. Била съм най-тъмното и най-светлото себе си все от любов. До един момент връзката между мъж и жена съставляваше 99% от смисъла ми и според това дали започва или рухва, се раждах като супернова или умирах драматично, избухвайки като звезда. Тази вкопченост в любовта разбирах като заслужаваща възхищение тоталност. Нужно ми беше време, за да осъзная истината за това, което преживявам. И проглеждането не ми донесе автоматична промяна. Продължавам да хвърлям мостове към сенките си и досега. Знам, че слабостта ми е предрешена сила. Нашите низини винаги са трамплини към върховете ни.

 

Качеството на любовта, която имаме, не се влияе от интелектуалното ни ниво. Дори хора, надарени с изключителен ум, се случва да бъдат психологически затворници на детството си – застинали във възрастта, в която са ги наранявали и в която са им дали първите примери по не-любов. Тези примери са формирали подсъзнателното им отношение към любовта и в настоящето невидимо саботират появата й или трайното й присъствие в живота им.

 

Затова разглеждането на тази тема изобщо не е клише. Често любовният живот на онези, които я подценяват е всъщност клише, защото се блъска в стените на един и същ сюжет, напук на интелектуалните им претенции.

 

Целта на този тренинг е да проучим ограниченията си в любовта и да потърсим разширение на разбиранията си за нея.

 

Каня ви да споделим това пътешествие от илюзорната специалност към непомрачената от идеализации красота на любовната връзка!

 

Ще използваме различни тренировъчни подходи – от енергийна психология, различни медитации , дихателни техники и много други. Ще се упражняваме индивидуално и на групи.

 

Водеща: Нина Косева – работя с Енергийна медицина и психология, Интегрален коуч, Треньор по Емоционална интелигентност

За записване: 0885 272 006 или 0899 499 162

 

unyogastudio@gmail.com

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ТОВА СЪБИТИЕ

60,00 лв.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *