14 февруари 2022    18:00 - 19:30

Скъпи приятели,
Подарете си нещо специално за 14-ти февруари:
семинар-тренинг и медитация
От специалната към свещената връзка
Кога: 14 февруари 2022 (понеделник)
Начало: 18:00 ч.
Продължителност: около час и половина
Къде: в платформата Zoom
Цена: 30 лв.
С предварително записване! След заплащане ще получите и линк за събитието.
Този тренинг е за вас, ако:

 

– връзката ви страда от временни или постоянни турбуленции
– се радвате на хармонична връзка, която искате да съхраните и задълбочите
– сте пред раздяла с пратньора си
– все не намирате „правилния” партньор
Можете да прибавите още много „ако“…
Централният акцент ще е върху въпроса как да станем верните партньори за самите себе си. Когато намерим в себе си източника на щастие, и външното ще се нареди по оптималния за нас начин.

 

Идеята за специална любов ни опиянява и докато се намираме под въздействието на фалшивата й аура, сме неспособни да познаем органичната същност на свещената любов. Колкото по-малко специалност приписваме на любимия човек, толкова повече видимост имаме към прекрасните му страни. От друга страна -колкото по-специален е той за нас, толкова по-близо сме до окончателното му детрониране.

 

Специалната връзка обслужва страховете и маските ни, а свещената е плод на уязвимостта и силата ни.
Нещичко от моя опит:
Темата за любовните взаимоотношения е една от централните и най-предизвикателни теми в живота ми. От любов съм пропадала до дъното си и съм се издигала до седмото си небе. Била съм най-тъмното и най-светлото себе си все от любов. До един момент връзката между мъж и жена съставляваше 99% от смисъла ми и според това дали започва или рухва, се раждах като супернова или умирах драматично, избухвайки като звезда. Тази вкопченост в любовта разбирах като заслужаваща възхищение тоталност. Нужно ми беше време, за да осъзная истината за това, което преживявам. И проглеждането не ми донесе автоматична промяна. Продължавам да хвърлям мостове към сенките си и досега. Знам, че слабостта ми е предрешена сила. Нашите низини винаги са трамплини към върховете ни.

 

Качеството на любовта, която имаме, не се влияе от интелектуалното ни ниво. Дори хора, надарени с изключителен ум, се случва да бъдат психологически затворници на детството си – застинали във възрастта, в която са ги наранявали и в която са им дали първите примери по не-любов. Тези примери са формирали подсъзнателното им отношение към любовта и в настоящето невидимо саботират появата й или трайното й присъствие в живота им.
Целта на този тренинг е да проучим ограниченията си в любовта и да потърсим разширение на разбиранията си за нея.

 

Каня ви да споделим това пътешествие от илюзорната специалност към непомрачената от идеализации красота на любовната връзка!

 

Ще използваме различни тренировъчни подходи – от енергийна психология, различни медитации , дихателни техники и много други.

 

Водеща: Нина Косева – работя с Енергийна медицина и психология, Интегрален коуч, Треньор по Емоционална интелигентност

За записване: 0885 272 006, ninakoseva17@gmail.com и формата отдолу. Необходимо е свързване по телефона, за да уточним подробностите. След заплащане на семинара получавате линк за връзка.

 


ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ТОВА СЪБИТИЕ

Резервациите за това събитие са затворени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.