22 февруари 2020    16:00 - 17:30

Заповядайте на тренинг, посветен на оздравяването на взаимоотношенията във всичките им форми – между любими, между приятели, между партньори в работата и всякакво друго „между“. Фокусът този път е върху осъзнаването и приемането на емоциите – нашите и тези на другите.

Ето някои от случаите, в които тренингът е подходящ за вас:

Може би копнеете за връзка с подходящия човек, а може би опитвате да се свържете с човека до вас, но резултатът е незадоволителен, защото връзката, която е важно да установите на първо място, е със себе си.
А може би сте претърпели раздяла с тежки емоционални последствия, или попадате на един и същ болезнен сюжет във всички свои следващи отношения с другия пол.
Може би сте във връзка с човек, с когото се обичате, но не успявате да намерите общ език и ви трябва малко подкрепа.
Може би ви е трудно да поддържате приятелства, в които отстъства сериозен дисбаланс между даване и получаване и все висите в някоя от крайностите.
Трудно ви е да се себезапазвате в отношенията.
Или имате нужда да научите повече за емпатията, за чувствата и нуждите на другия.
Възможно е да имате удовлетворяващи връзки, но да бихте искали да научите още за начините, по които можете полезно да взаимодействате с другите.
Или отношенията в рожденото ви семейство са сложни и имате нужда да пренаредите разбиранията си, да разширите осъзнаването си за смисъла и причините на това, което преживявате и да преживеете нещо ново на практика. А рожденото семейство държи основната динамика, разбирането за която ще промени към по-добро всичко друго, в което търсите баланс.
Какво ви предстои по време на тренинга:
Предстоят ви вълнуващи игри-практики от различни терапевтични системи. Ще се упражнявате самостоятелно и по двойки в осъзнаване и подобряване на отношението към себе си и хората, с които взаимодействате.
Ето някои обратни връзки след миналия трениг:
„Практиката беше изключително приятна и полезна. Научих неща за себе си и за партньора си, които до момента не осъзнавах. Виждам това и от негова страна. Имаше интересни игри, от които освен поучителни, бяха и забавни. Тръгвам си с удовлетворение, радост и харомния. Вдъхновена съм за смелост! Благодаря ти!“ Галя
„Практиката беше изненадващо приятна, особено когато за първи път присъстваш на нещо подобно и не знаеш какво да очакваш. Получих теми за размисъл и промяна/усъвършенстване.“ приятелят на Галя
Кога: 22.02.2020 г., от 16:00 до 17:30 часа
Тренингът ще се проведе при минимум четирима участника. Крайният срок за записването е петък, 21.02.2020 г., 18:00 часа
Къде: Юнити Студио
Цена: 20 лв; цена за двама, дошли заедно: 35 лв.
За участие се запишете във формата отдолу, по телефон – 0885 272 006 или по имейл – unyogastudio@gmail.com
Водеща: Нина Косева-Ицовска

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ТОВА СЪБИТИЕ

Резервациите за това събитие са затворени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.