15 февруари 2020    14:00 - 17:00

Заповядайте на тренинг, посветен на оздравяването на взаимоотношенията във всичките им форми – между любими, между приятели, между партньори в работата и всякакво друго „между“. Когато между двама се настанят осъзнаването и любовта, възможностите за добри взаимоотношения рязко се увеличават 🙂

Ето някои от случаите, в които тренингът е подходящ за вас:

Може би копнеете за връзка с подходящия човек, а може би опитвате да се свържете с човека до вас, но резултатът е незадоволителен.
А може би сте претърпели раздяла с тежки емоционални последствия, или попадате на един и същ болезнен сюжет във всички свои следващи отношения с другия пол.
Може би сте във връзка с човек, с когото се обичате, но не успявате да намерите общ език и ви трябва малко подкрепа.
Може би ви е трудно да поддържате приятелства, в които отстъства сериозен дисбаланс между даване и получаване и все висите в някоя от крайностите.
Трудно ви е да се себезапазвате в отношенията.
Или имате нужда да научите повече за емпатията, за чувствата и нуждите на другия.
Възможно е да имате удовлетворяващи връзки, но да бихте искали да научите още за начините, по които можете полезно да взаимодействате с другите.
Или отношенията в рожденото ви семейство са сложни и имате нужда да пренаредите разбиранията си, да разширите осъзнаването си за смисъла и причините на това, което преживявате и да преживеете нещо ново на практика. А рожденото семейство държи основната динамика, разбирането за която ще промени към по-добро всичко друго, в което търсите баланс.
При всички тези случаи този тренинг е за вас, а сигурно и в още куп случаи, които бихте могли да изброите. Той ще ви упъти към тайната вътрешна стаичка, където се намират ресурсите за справяне и за построяване на желаната реалност.
Не очаквайте магия, носете си добре наточени инструменти за работа – мотивация и постоянство. Всъщност очаквайте магия, но след добре свършената работа 🙂 Вълшебства цъфтят в добре обработената почва.
Какво ви предстои по време на тренинга:
Предстоят ви вълнуващи практики от емоционалната интелигентност, меридианните подходи, кратките подходи и други терапевтични системи. Ще се упражнявате самостоятелно и по двойки в осъзнаване и подобряване на отношението към себе си и хората, с които взаимодействате.
Взаимоотношенията често са арена за тежки битки, поле за неравна борба. Често следваме подсъзнателна инерция, повтаряме удобни модели, прекопирани директно и неосъзнато от семейната среда. А има начини да увеличим вътрешното осветление и да видим в себе си потенциала за излизане от старите модели.
Тренингът Съзнателните взаимоотношения ще ви съдейства сигурно и уверено да тръгнете по този път.
П.П. Всеки месец е месец на любовта и осъзнаването. Избрах обаче февруари, заради неговия романтичен ореол. Когато има много енергия около определен ден, можем да я използваме всякак – за поддържане на илюзиите около този ден, или за да изградим нова и работеща перспектива. Вярвам, че този тренинг да допринесе за изчистване от любовни клишета и за свързване с любовта в душата и на практика в отношенията ни съ с себе си и другите.
Кога: 15.02.2020 г., от 14:00 до 17:00 часа
Къде: Юнити Студио
Цена: 40 лв; цена за двойка: 70 лв.
За участие се запишете във формата отдолу, по телефон – 0885 272 006 или по имейл – unyogastudio@gmail.com
Водеща: Нина Косева-Ицовска

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ТОВА СЪБИТИЕ

Резервациите за това събитие са затворени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.