19 февруари 2019 - 12 март 2019    19:15 - 20:45

Здравейте 🙂 Каня ви на пилотното издание на четириседмично предизвикателство, което нарекох Освободи излишното тегло. 

Заглавието е заигравка с повече теми, но една от целите на програмата категорично е оптимизирането на физическото тегло. Защо само едно от целите? Защото пътят към реалзирането й минава през освобождаването и на друго тегло – душевното. Тежестта, която ни държи облечени в повече плът, отколкото ни се иска, обикновено се намира на по-дълбокото, затова работата ни ще е насочена към освобождаването на упоритите подсъзнателни вярвания, които препречват пътя ни към желаната промяна. Единствено подсъзнателната трансформация може да доведе до реализиране на съзнателните ни намерения, включително до реализирането на намерението да се освободим от излишните килограми. Докато част от подсъзнанието ни използва килограмите като патерица, те изобщо не са излишни, напротив – носят ни някаква, не винаги видима с просто око, полза. Подсъзнанието трябва да бъде убедено, че ще е безопасно, ако отслабнем. И най-точно казано, целта на програмата е да създадем почва за оптимизиране на физическото тегло, да дадем начало на процеса.

Важно е да определим за себе си кое е оптималното за нас състояние на тялото, какво е оптималното за нас тегло. Хората сме различни и за всеки последното е различно. За едни е добре да са по-слаби, за други – да са по-пухкави. Лично аз обичам женствените извивки, овалите, меките форми и никога не съм искала да бъда слаба. Но от овал до овал има разлика и понякога тази разлика се отразява върху здравето.

Изходната ни точка е, че всички тела са красиви и че няма форма, нито конкретни килограми, които да са универсално правилните за жените/мъжете въобще. Има най-добро за мен, за теб, за нея/него…И по време на тази програма ще се опитаме да намерим себе си, да се обелим от натрапени отвън изисквания, които сме приели за свои.

Нека отсега си припомним също, че е важно какви думи използваме. Хареса ми нещо, което прочетох преди време и което ще предам по смисъл – ако сме с нагласата, че трябва да губим килограми, след като отслабнем, ще започнем да търсим изгубеното, за да си го възстановим. Изгубеното трябва да се намери. Можем обаче да освободим килограмите, вместо да ги загубим 🙂

Ще работим групово и индивидуално за освобождаване на излишното тегло със средствата на енергийната психология, енергийната медицина, кратките психологически подходи и практики от други системи.

Започваме на намаляваща луна – най-благоприятното време за освобождаване на килограми 🙂

Четириседмичната програма включва следното:

– Една среща седмично, по време на която интензивно ще практикуваме меридианна терапия и практики от други системи, ще говорим за важните стъпки в посока освобождаване на физически натрупвания, ще си построим седмичната програма.
– Домашни задачи за всеки ден от седмицата – общи и индвидуални.
– Участие в направена за прогамата фейсбук група, в която ще споделяме, обменяме и ще се вдъхновяваме взаимно.
– Една видеовръзка седмично за припомняне на техниките и домашните задачи, за сверяване на часовниците и за актуални допълнения
– Материали

За мен:

Казвам се Нина Косева-Ицовска, водя индивидуални и групови практики с меридианна терапия. Едно от заниманията, които редовно водя и което онагледява прекрасната работа на меридианната терапия, е Женски работи – практика, ориентирана към женското хормонално здраве. Обратни връзки за него, както и за други мои практики, можете да прочетете в сайта на Юнити Студио, в блога ми и в страницата ми във фейсбук. Освен като водеща, ще съм част от четириседмичното предизвикателство и като участничка. Накрая заедно с вас ще споделя докъде са ме довели моите стъпки в процеса.

Седмичната среща ще се провежда всeки вторник от 19:15 до 20:45 в Юнити Студио. Необходимо е да си носите тефтер, химикал и шише с вода.

Видеовръзката ще се провежда всеки петък от 20:00 до 20:30 часа (при необходимост може да има промяна в часа и деня) във фейсбук групата.

За вкъщи се снабдете с кантар 🙂

Запишете се в програмата, само ако сте мотивирани да я изкарате до края и да участвате активно в нея.

Цената на четириседмичното предизвикателство: 120 лв.

Може да платите сумата наведнъж или на два пъти.

За записване: 0885 272 006, unyogastudio@gmail.com и формата под събитието.


ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ТОВА СЪБИТИЕ

Резервациите за това събитие са затворени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.