06 януари 2021 - 27 януари 2021    19:30 - 21:00

Мнозина копнеят да оптимизират физическото си тегло. Пътят обаче към реалзирането на това желание минава през освобождаването на друго тегло – душевното. Тежестта, която ни държи облечени в повече плът от здравословното, обикновено се намира на по-дълбокото, затова работата ни ще е насочена към освобождаването на упоритите подсъзнателни вярвания, които препречват пътя ни към желаната промяна. Внимание: След освобожданието е възможно желаното да се промени, да осъзнаем, че сме искали да влезем в „чужди дрехи“ и да разпознаем своите. 

Единствено подсъзнателната трансформация може да доведе до реализиране на съзнателните ни намерения, включително до реализирането на намерението да се освободим от излишните килограми. Докато част от подсъзнанието ни използва килограмите като патерица, те изобщо не са излишни, напротив – носят ни някаква, не винаги видима с просто око, полза. Подсъзнанието трябва да бъде убедено, че ще е безопасно, ако променим формата си. Целта на програмата е да създадем благоприятна вътрешна почва, да обикнем тялото си такова, каквото е в момента, което в последствие по-лесно ще ни доведе до оптимална физическа форма. 

Важно е да определим за себе си кое е оптималното за нас състояние на тялото, какво е оптималното за нас тегло. Хората сме различни и за всеки последното е различно. За едни е добре да са по-слаби, за други – да са по-пухкави. Лично аз харесвам всякакви тела, включително женствените извивки, овалите, меките форми и никога не съм искала да бъда слаба. Но от овал до овал има разлика и понякога тази разлика се отразява върху здравето.

Изходната ни точка е, че всички тела са красиви и че няма форма, нито конкретни килограми, които да са универсално правилните за жените/мъжете въобще. Има най-добро за мен, за теб, за нея/него…И по време на тази програма ще се опитаме да намерим себе си, да се обелим от натрапени отвън изисквания, които сме приели за свои, без да осъзнаваме.

Важно е и какви думи използваме. Хареса ми нещо, което прочетох преди време и което ще предам по смисъл – ако сме с нагласата, че трябва да губим килограми, след като отслабнем, ще започнем да търсим изгубеното, за да си го възстановим. Изгубеното трябва да се намери. Можем обаче да освободим килограмите, вместо да ги загубим 🙂

Ще работим групово и индивидуално за освобождаване на душевно тегло със средствата на енергийната психология, енергийната медицина, кратките психологически подходи и практики от други системи.

По-голямата част от курса е на намаляваща луна – най-благоприятното време за освобождаване от всякакви излишности 🙂

Четириседмичната програма включва следното:

– Една среща седмично, по време на която интензивно ще практикуваме меридианна терапия и практики от други системи, ще говорим за важните стъпки в посока освобождаването, ще си построим седмичната програма, ще се научим как да тестваме това, което ядем и пр.
– Домашни задачи за всеки ден от седмицата 
– Участие в направена за програмата фейсбук група, в която ще споделяме, обменяме и ще се вдъхновяваме взаимно.

Кога:  от 06.01.21 до 27.01.21 –  всяка СРЯДА

от 19:30 до 21:00 часа

Започваме на Богоявление и от предната нощ можем да си заредим вода с намерение за изчистване на вътрешното ни пространство от излишното и да си я пием по време на заниманието <3

Къде: Заниманията ще се проведат онлайн, в Zoom. Всеки записан ще получи линк за участие.

Запишете се в програмата, само ако сте мотивирани да участвате активно в нея.

За мен:

Казвам се Нина Косева-Ицовска – интегрален коуч, холистичен терапевт, треньор по емоционална интелигентност. Водя индивидуални и групови практики с меридиани и други подходи.  Моята страница във фейсбук 

Цената на четириседмичното предизвикателство: 120 лв.

Можете а платите по Revolut или сметка. След като се запишете, ще уточним плащането.

Предварителното записване е задължително.

За записване: 0885 272 006, ninakoseva17@gmail.com и формата под събитието.


ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ТОВА СЪБИТИЕ

Резервациите за това събитие са затворени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.