04 ноември 2020 - 22 ноември 2020    20:00 - 21:30

Чакра терапия онлайн – курс от 4 занимания – сряда от 20:00 до 21:30

Кога: от 4.11.2020 до 25.11.2020 г. 

(За курса в залата на Юнити Студио – вижте ТУК)

 

В този курс ви предлагаме жив, практичен и изключително ефективен начин да се свържете с чакрите в своето тяло.

Курсът ще ви запознае със седемте основни чакри чрез по-малко теория и повече практика.

Ще практикуваме различни техники, асани, и най-вече медитации, за хармонизиране и изцеление на всеки един от седемте енергийни центъра.

Работата по освобождаването на блокажите в чакрите може да доведе до справяне с различни предизвикателства и проблеми, към чието разрешение се стремите, да ви осветли въпроси, чиито отговори търсите. Ще имате възможност да се докоснете на практика до лечебната сила на енергийните колела/чакри.

Курсът включва:

  • четири занимания в група

Едно занимание се състои от:

  • Теория
  • Подбрани асани, балансиращи чакрата, която разглеждаме
  • Практики от енергийната психология, свързани с изцелението и подхранването на разглежданите чакри
  • Медитация
  • Споделяне
  • Домашно за практикуване до следващото заниманиe

 

Обратна връзка от участничката в курса Надя Казакова

Други обратни връзки:

„Огромно благодаря за всичко, изключително ценно, важно и нужно за всеки, който има нужда.
Аз успях да постигна много за тези седмици и най-вече съм мотивирана да продължа занапред. Нищо не свършва, напротив – сега започва…
Благодаря и продължавай в същия дух – очароваш, зареждаш, мотивираш.
❤ :))“
Катя
„Емоционално, чисто, пречистващо занимание!“
Ани
„Благодаря за чудесните преживявания! Благодаря за уроците ? Благодаря за всички теми за размисъл, които ми даде с нашите срещи! Очаквам с нетърпение следващите!“
Мария
„Обичам, Нина, твоя стил на водене и атмосферата, която създаваш!“
Светльо
„Благодаря! Щастлива съм, че се срещнахме!“
Мария Н.
„Останах изключително доволна от семинара “Чакра медитация“, който посетих в Unity Studio. Всяко занятие засягаше по една чакра, което ми помогна да се запозная по-подробно с всички седем. Много ми хареса, че освен практическата насоченост на всяко занятие, имаше и теоретична част, в която освен новите знания, които придобихме, имахме възможността да дискутираме индивидуалното преживяване на всеки от нас. Успяхме да осъществим и дискусии, които ни помогнаха да сравним себе си с останалите участници и по този начин да открием нови неща за собствената си същност. Моето лично пътешествие в дълбините на съзнанието беше безкрайно ползотворно, особено по време на медитацията за четвърта чакра, когато пред мен изплуваха неизживяни в миналото емоции, които за щастие успях да освободя.
Нашият ментор – Нина е изключителен човек, който с лекота би успял да въведе всекиго в същината на медитационната практика. Смятам, че семинарът е необходим на всеки, който е предприел някакво търсене навътре в себе си и се стреми към по-балансиран и щастлив живот.“
Даниела Панчева

„Благодаря за прекрасния курс! Научих много интересни неща, а най-важното е, че след всяка медитация се чувствах по-спокойна! След всяко занятие имах напредък – при първото изобщо не можех да се съсредоточа и да изгоня мислите си, докато на последната се отпуснах съвсем. 🙂 Със сигурност ще се включа отново!“

Вики
“Така… да си призная, нищо не разбирах! Не знаех дори какво значи, но реших да пробвам. И открих. Себе си. Там някъде из въпросите, споделянето, успокояването на ума, сънуването в будно състояние и прочистването. Там беше дълбокото успокоение, което чувствах. За тези от вас, които ще се изплашат от написаното дотук – не съм луда. Медитацията върху чакрите ми помогна да успокоя ума си в будно състояние, докато хилядите биохимични връзки в мозъка ми започват да се избистрят и подсъзнанието ми започне да чисти чекмеджето си, натъпкано с какво ли не в днешното ежедневие. Позволих си мекият и плавен глас на Нина да води мозъка ми в различни посоки, доверявайки се на пътя, избран от нея, който на свой ред ми помагаше да свържа енергията от всички чакри на тялото си в едно общо. Защото тялото според мен трябва да се разглежда както по отделно, така и като едно ядро, работещо благодарение на всички малки частици.

Казвам ви от опит – започнете ли да посещавате часовете в Юнити студио, това води до сериозно пристрастяване. Коренът на пристрастяването е точно там, че несъмнено ако вярвате, желаете и работите за това, че въпреки сивотата, в която живеем, ВИЕ И САМО ВИЕ можете да започнете да се чувствате добре, можете да се чувствате тонизирани и пълни с енергия за живота. Трябва да знаете, че пътят към себе си не е занимание, което да ви разсее от ежедневието, а е начин на живот. “В.Ц.

 

Първо знимание – 4.11.2020 г., сряда, 20:00часа

Последно занимание – 25.11.2020 г.,сряда, 21:30 часа

Цена за курса: 120 лв.

 

Заплащане – по Revolut или по банков път – при записването ви ще уточним детайлите.

Предварителното записване е задължително. Можете да заявите присъствие по имейл – ninakoseva17@gmail.com или на телефон 0885 272 006, както и да се запишете във формата отдолу.

За водещата: Нина Косева – Ицовска 


ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ТОВА СЪБИТИЕ

Резервациите за това събитие са затворени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.