26 октомври 2021    19:30 - 20:30

Заниманието е предназначено да подкрепи практически дамите, които се намират пред вратата на менопаузата и тези, които вече са прекрачили прага.

Ако и ти си насред това предизвикателство, разлюляна си от голямата промяна, в която се намират душата и тялото и ти, трудно ти е да живееш пълноценно и спокойно, докато си в окото на енергийна, емоционална и физическа буря – заповядай да работим заедно по възстановяването и поддържането на енергийния ти и физически баланс. С помощта на енергийната медицина и другите системи, от чиито дарове ще се ползваме на заниманията, имаш възможност да минеш през този естествен житейски цикъл с повече радост, увереност и самочувствие.

Лесли Кентън казва, че след менопаузата жената става „дълбоко и спонтанно сексуална, самоуверена, пряма, неуязвима, мъдра, интуитивна и свободна”. Избери тази алтернатива пред на пръв поглед логичните изтощение и повяхване. Ще те науча да работиш мъдро със своите енергии, за да минеш през менопаузата достойно и красиво 🙂

Казвам се Нина Косева и работя с Енергийна медицина по системата Human Energy Dynamix (голяма част от тази система се опира на практиките на Дона Идън), с усъвършенствана енергийна психология, треньор съм по емоционална интелигентност.

 

Идеята е заниманието да се провежда ежеседмично.

Кога: вторник, 26.10.21 г., от 19:30 до 20:30

Къде: Юнити студио и ОНЛАЙН

Цена: 15 лв.

За записване използвайте формата отдолу или се обадете на телефон 0885 272 006 за допълнителна информация и за получаване на линк за онлайн участието.


ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ТОВА СЪБИТИЕ

Резервациите за това събитие са затворени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.