13 декември 2018    19:45 - 21:45

Очакваме ви, за да отпразнуваме заедно идващите празници, да се настроим към духа на Коледа и да изпратим старата година.
 13.12.18 г., от 20:00 часа 🙂
Програмата включва:
– Кратка практика за изпращане на старата и посрещане на новата година
– Създаване на обща гирлянда с наричания
– Музика и песни
– Хаване и вино
– Томбола с подаръци
Донесете нещо за хапване или за пиене (безалкохолно или вино), заедно с доброто си настроение 🙂
И още нещо…Ние дълбоко вярваме, че е важно да се инвестира в творческия потенциал на младите хора.

Тази година избрахме да подкрепим едно изключително талантливо 16 годишно момче от Русе.
Излиза от математическата гимназия и влиза с пет приравнителни изпита с шестици в Училище по изкуствата. Там показва невероятен талант и преподавателите му, както и конкретно театралната му ръководителка Иглика Пеева, виждат в него творец с голямо бъдеще.

Няма майка, гледат се двамата с баща му. Печели по нещо, като продава рисунките си. Има нужда от 500 лева за обучението си в театрална школа в периода от януари до юни 2019г.

На коледното ни парти на 13.12.2018 г., четвъртък, от 19:40 часа, в Юнити Йога Студио, ще има отворена кутия и всеки, който пожелае, може да му помогне с колкото може.
Накрая ще обявим колко пари са събрани. Каквото и да съберем, ще бъде за него. Имаме името му, биография и снимка, но не сме поискали съгласието му да ги показваме в сайта си. Ако някой от вас желае да помогне, но има нужда да види повече за момчето, ще му покажем информацията, която имаме, а може да го свържем и с Иглика Пеева. Тя е уважаван радиожурналист и прекрасна поетеса: https://liternet.bg/publish11/i_peeva/index.html

Моля, запишете се предварително, ако ще присъствате на събитието ни. Можете да го направите чрез формата отдолу, да пишете по имейл – unyogastudio@gmail.com или се обадете на телефони 0885 272 006 и 0899 499 162.
Очакваме ви 🙂 @-}–

2 отговора за “КОЛЕДНО ПАРТИ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.