15 август 2019 - 01 декември 2019    19:30 - 20:30

Мили, дами, обещах да напиша няколко реда за моето любимо и специфично занимание Женско хормонално здраве, и ето 🙂

Казвам се Нина Косева-Ицовска и съм един от основателите на Юнити студио, практикувам меридианна терапия, интегрален коучинг, водя курсове по медитация, провеждам семинари за личностно развитие и индивидуални сесии. Това е личният ми блог.

Това е страницата ми във фейсбук.

Споделям гледната точка, че повечето от проблемите на една жена са свързани с хормонален дисбаланс и че последният от своя страна е продукт на дълго подхранван негативен стрес. Хубавото е, че всичко е в наши ръце и че можем да изградим постепенно нов вътрешен отговор на предизвикателствата, които срещаме. Трудности ще има и нататък, емоционалните ни състояния понякога ще варират, въпросът е как ще реагираме на всичко това. Вярната вътрешна реакция е разковничето за щастлив живот. Не никога да не изпадаме в негативни състояния, не да отстраним завинаги проблемите, а да започнем да решаваме вътрешните конфлкти с любов и приемане на себе си. „Днес бях негативна, приемам това. Ще потърся каква своя нужда пренебрегвам и ще се опитам да я удовлетворя по различен начин.“, „Част от мен е гневлива, давам й пространство да съществува и продължавам да работя за трансформацията на гнева си.“, „Не се самоизяждам заради случилото се, поемам отговорност за живота си, изтупвам се и продължавам.“ Това са само идеи за отношение към себе си в трудни моменти. Отношение, разбира се, не се гради върху повторение на думи, то се изгражда постепенно. За да се превърне нещо във вътрешна среда, е важно да адресираме намерението си до подсъзнанието. Работата ни по време на заниманията е изключително върху подсъзнателните модели, които атакуват съзнателните ни намерения. Често искаме нещо на съзнателно ниво, но подсъзнанието дърпа в противоположна посока. Тъй като подсъзнанието е неизмеримо по-голяма сила от съзнанието, именно то се нуждае от препрограмиране, вместо съзнанието от позитивни утвърждения. Колкото и да си повтаряме на съзнателно ниво, че сме спокойни, спокойни ще станем, едва когато убедим подсъзнанието си, че това е възможно.

Всяка от нас – здрава или не, се нуждае от систематична грижа за себе си. Заниманията по Женско хормонално здраве ще ви помогнат да се свържете с вътрешните си ресурси, да преоткриете женската си сила и да възстановите или да поддържате в добро състояние енергийната си система.

Тази практика е за вас, ако:

– усещате се здрави, но ви е важно да поддържате енергиите си в добро състояние, да поддържате и подобрявате хормоналното си здраве;
– искате да подобрите качеството на съня си;
– ви е приоритет да сте пълноценни през всеки от жизнените си цикли, във всяка от възрастите си
– сте на прага на менопауза и се вълнуватe как ще осъществите прехода;
– сте в менопауза и искате да се чувстват спокойни и щастливи в нея;
– копнеете да превърнате месечния си цикъл в спокойно и продуктивно време;
– желаете да се справите с предменструалния си синдром

Един час включва:

– Меридианни техники
– Други практики
– Рeлаксации/Медитации
– Йога асани
– Пранаяма техники
– Споделяне
– Групова терапевтична сесия
– Женски кръг
Събираме се всеки четвъртък от 19:30 oдо 20:30 часа (или до по-късно – според случая:)
Записването става предварително в графика на Юнити студио.

На този етап заниманието може да се посещава с карти Мултиспорт и Содексо.

Ако имате въпроси, можете да ми се обадите на тел. 0885 272 006 или да ми пишете на имейл адрес unyogastudio@gmail.com и parvatimudra@gmail.com

Някои обратни връзки:

„Все чакам да ми минат задачите за да ти напиша за страхотния ефект и от медитацията и от женското хормонално здраве. Понеже и двете с моята приятелка сме в труден период на работа и двете практики помогнаха страшно много. Исках да ти кажа, че основната полза е за балансиране на деня сутрин и при стресова ситуация – успявам да се приземя и да дишам. Правя го вече почти несъзнателно и през деня и вечер, когато релаксирам на дивана.
От хормоналното здраве правя всеки ден това, което препоръча и има мигновен резултат.
За съжаление, случи се една много стресова ситуация същата седмица, в която се видяхме на заниманието за хормонално здраве и искам да ти кажа, че след като се успокоих (разбирай спрях да плача), успях да се върна във себе си благодарение на същите тези техники.“ Поля М.

„Здравейте, казвам се Петя и посещавах практиката на Нина за добър сън, от която се чувствах изключително добре и поради тази причина реших да отида и на женски работи. Останах много приятно изненадана, че и от тази практика се почувствах спокойна, тонизирана и възвърнах доброто си настроение, което бях позагубила през деня. Със сигурност ще продължа да посещавам и занапред женски работи, защото смятам, че с тази практика освен че се грижиш за физическото здраве, се грижиш и за психическото, а то както знаем е най-важно. И искам да споделя, че откакто идвам, чувствам, че има положитена промяна в характера ми.“ Петя М.

„Направих много ценни открития за себе си и имам съвсем конкретни ефекти от практиките!“

„Вълнуващо и емоционално потъване в женската същност. Полезен поглед, обърнат с любов към вътрешното „аз“. След всяко занимание усещам хармонизиран поток на енергиите и притихване и плавност на емоциите. Не на последно място научавам много неща за тялото си.“ М.З.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.