08 март 2020    13:00 - 15:00

 

В Женския месец март и в често възприемания като най-женски ден, ви каним да се свържете със своята женска същност – тази, която привлича, чието присъствие се усеща, която може да приема комплименти, подаръци и грижа. По време на практиката ще се огледаме за Жената в себе си – къде живее тя, как оцелява, какво я захранва. Ще я поканим да излезе на светло. С намерението да проправим пътя ѝ през всички дни, така че всеки ден да е поле за изява на нейната красота и сила.

Започваме точно в 13 часа с женски кръг, да се представим и свържем. Ще продължим с медитация, след която ще има кратко споделяне. Следва почивка, а после женска практика за физическо и енергийно свързване с женската ни същност. Ще се върнем назад към унаследените модели, (де)формирали представата ни за себе си като Жени. Ще потърсим корена на настоящата ни представа за себе си в миналото. На финала ще затворим семинара с женски кръг.

Водещи: Нина Косева-Ицовска и Диана Дичева

Цена за една дама 39 лв. – за две, дошли заедно дами, по 35 лв. за всяка.

За водещите:

Нина Косева-Ицовска: Завършила съм Философия и Журналистика. Работа ми – групова и индивидуална – е базирана основно на меридианни подходи и меридианна терапия. Учила съм Усъвършенствана енергийна психология, Кратки психологически подходи, обучавала съм се в Енергийна медицина по Дона Идън, приложна кинезиология за деца и др. Сертифициран интегрален коуч съм и треньор по емоционална интелигентност. Преминала съм през множество обучения по йога за деца и възрастни. Провеждам женски занимания, в които комбинирам меридианни подходи и йога, всеки четвъртък от 19:30 часа и всяка събота от 11:30 часа в Юнити Студио. Това е страницата ми във фейсбук:

Диана Дичева: Аз съм магистър психолог, класически хомеопат, гещалт психотерапевт и Рейки лечител. От 11 години вървя по пътя на личностното и духовно развитие, като съм преминала множество семинари, както и индивидуална и групова лична терапия. Вълнуват ме темите за женската и мъжката енергия, за женската и мъжката същност, за цялостността на жената и мъжа. От 3 години провеждам женски семинари, като основния акцент в тях е подкрепата, както и свързване с женската енергия посредством различни енергийни практики. Повече за мен може да прочете на сайта ми.


ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ТОВА СЪБИТИЕ

Резервациите за това събитие са затворени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.