12 януари 2019    14:00 - 15:30

Да сме добре заземени е фундаментално важно за пътя ни нагоре. Ако пренебрегваме необходимостта от създаване на силни и здрави основи, каквото и да постигаме, няма да има трайност. Когато не сме заземени, се поддаваме на различни влияния, лесно се изтощаваме, имаме усещането, че външните, идващи към нас енергии, ни изцеждат. А дали е точно така? Дали външните енергии са отговорни за начина, по който се чувстваме?
Може би се чувствате нестабилни или имате усещането, че не успявате да се приземите, че се губите някъде из „горните етажи“ и нямате почва под краката си. А може би попивате прекалено лесно чужди енергии и имате усещане за откъснатост от реалността. Вероятно имате нужда от по-добра връзка с тялото си, за да успеете да се свържете с онова, което се случва в него.
Хората, които се ориентират към духовни практики, често започват строежа на „духовната си сграда“, без да положат основи. А духовната сила е вградена именно в основата.
Прекомерният материализъм също показва дисбаланс във връзка със заземяването. Със заземяването никога не може да се прекали, него или го има, или не.
Ще практикуваме ЕНЕРГИЙНА САМОЗАЩИТА и ЗАЗЕМЯВАНЕ с помощта на практики от енергийната психология, краткосрочните психологически подходи и др. Целта е накрая да сте в по-добра връзка със себе си и да се усетите стабилни и добре защитени.
Записването е предварително.
Събота, 12.01.2019 г., от 14 до 15:30 часа
Цена: 20 лв.


ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ТОВА СЪБИТИЕ

Резервациите за това събитие са затворени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.