27 юни 2019    19:15 - 21:15    ул. Елисавета Багряна 14, офис 2

Здравейте, приятели!

Време е да проветрим душите, сърцата, главите и телата си с помощта на осъзнатия дъх! Да разтоварим ненужното и да се заредим с положителен заряд, дух и дъх!

Заповядайте на 27-ти юни, четвъртък , от 19:15  часа в Юнити Йога Студио! 

Soulful Breathwork е практика на активно, осъзнато дишане, което има лечебен и регенериращ ефект, както във физически аспект, така и в емоционално, умствено и духовно отношение. Непрекъснатото дишане, в продължителен период от време, в условията на защитена среда, предизвиква дълбока релаксация и улеснява безопасното освобождаване на физически и емоционални травми натрупани в организма.

Методът е лек, но ефективен, тъй като активира вродената способност на тялото за самолечение и за създаването на трайни промени. Soulful Breathwork е отличен инструмент за самоопознаване и по-нататъшно развитие, което често води до по-интегриран и автентичен живот и култивира благост и щедрост, както към себе си, така и към хората около нас.

Лечебният ефект на този вид дишане се приспособява към конкретните и настоящи нужди на всеки човек и действа най-директно и ефективно върху това което е най-назряло като необходимост за момента.

Сред най-честите ползи, които хората изпитват от Soulful Breathwork са:
• облекчение на стрес и тревожност
• успокояване на мислите, мир на ума и умствена яснота
• емоционално изцеление или освобождаване на неизразени емоции
• продължаване на собственото развитие
• духовна връзка, интеграция и усещане за цялостност.

Целта на дишането не е да работим здраво, да насилваме или манипулираме постигането на каквито и да е резултати. По-скоро то е практика чрез която се отваряме, за да получим изцеление, подкрепа или насоки по начини, които често не можем дори да си представим с нашия рационален и логичен ум.

Това, което можем да получим чрез този вид дишане е винаги своевременно и подходящо, макар и понякога да е изненадващо на първо време. По този начин, дишането също така ни помага да култивираме доверие в лечебната сила на нашето собствено тяло и доверие към света около нас.

Ще започнем нашата среща с описание на практиката и, след кратка почивка, ще дишаме в продължение на около 60 минути. Ще завършим с препоръки за това как да се погрижим за себе си, след като сме дишали по този начин, и с възможността да споделим преживяването си или да зададем и получим отговори на въпроси, които са възникнали по време на или след практиката.

Не е нужен предварителен опит с каквато и да е друга форма или практика на дишане.

Препоръчва се да не се консумира тежка храна поне 30 минути преди практиката.

Имаме постелки и одеала и възглавнчики, но  ако сикате можете да си вземета ваши.

Носете си шише с вода за пиене.

Очакваме ви малко преди 19:15 часа, за да започнем практиката навреме.
Ще приключим до 21:15 часа, с възможност да продължим до 21:45, ако има нужда от допълнителни споделяния или обсъждане на въпроси.

Вход: 30 лв.
Местата са ограничени.

Запишете се чрез формата по-долу или на посочените телефон и е-майл, ако имате проблем с нея.

За предварително записване и въпроси
0897 88 91 81 или SoulBreathAtl@yahoo.com


ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ТОВА СЪБИТИЕ

Резервациите за това събитие са затворени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.