18 ноември 2018    18:30 - 20:30    ул. Елисавета Багряна 14, офис 2

Заповядайте на терапевтична сесия за подбряване на съня 

Позната истина е, че сънят лекува и възстановява енергията, че разхубавява и намалява стреса. По-малко позната е истината, че за да са налице описаните ефекти, е важно да се научим да спим качествено. Ако не релаксираме дълбоко преди да заспим, ще пренесем в съня всички напрежения и умът ни ще продължи да работи на пълни обороти, вместо да си почива.

Тази практика е специално разработена да подпомогне освобождаване на напрежението на физическо, емоционално и умствено ниво и като следствие да покани добрия и здрав сън в живота ви. Използваме леки, релаксиращи асани, наблягаме на дихателни техники и специализирани медитации, и особено на меридианна терапия (в която се преплитат китайска медицина, кинезиология, когнитивна психология и др.). Ще имате възможност да научите различни и ефективни техники за релаксация и самопомощ.

Наша клиентка – кардиолог, сподели, че от години не е спала повече от 3 часа на нощ, а след няколко занимания и кратко практикуване вкъщи, сънят й вече продължава по шест часа и половина.

Неделя, 18.112018 г., от 18:30 до 20:30

Цена: 20 лв.

Предварителното записване е задължително.

Под събитието ще намерите форма за записване.

unyogastudio@gmail.com
0885 272 006


ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ТОВА СЪБИТИЕ

Резервациите за това събитие са затворени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.