01 февруари 2022 - 22 февруари 2022    19:30 - 20:50

Скъпи приятели,

Заповядайте на поредното издание на курса, посветен на древното знание за чакрите. Курсът е почти изцяло практически насочен и предлага мощни инструменти за трансформационна работа. Чакрите са една от деветте енергийни системи в тялото. Те са нефизически същности, но влияят съвсем явно на физическото ни състояние. Чакрите управляват ендокринната система и работата с тях способства за подобряването на хормоналния баланс. Подкрепата им подсилва имунната система.

4 занимания – 4 вторника от 19:30 до 20:50

от 1.02. 2022 до 22.02. 2022

Къде: В платформата Zoom

Предлагам ви жив, практичен начин да се свържете ефективно и в съвсем конкретни измерения с чакрите в своето тяло.

Курсът ще ви запознае със седемте основни чакри чрез по-малко теория и повече практика.

Ще използваме различни техники, медитации, асани, за хармонизиране и изцеление на всеки един от седемте енергийни центъра.

Работата по освобождаването на блокажите в чакрите може да доведе до справяне с различни предизвикателства и проблеми, към чието разрешение се стремите, да ви осветли въпроси, чиито отговори търсите. С грижата си за тях ще оздравите аспекти от същността си и ще станете по-устойчиви на идващото отвън.

Докоснете на практика до лечебната сила на енергийните колела:)

Курсът включва:

  • четири занимания в група
  • при желание – лична сесия в уговорено предварително, удобно за мен и за вас време

Едно занимание се състои от:

  • Теория
  • Тест за установяване на състоянието на всяка чакра преди и след практиката
  • Терапевтични практики, свързани с изцелението и подхранването на разглежданите чакри
  • Интересни игри
  • Медитация
  • Подбрани асани, балансиращи чакрата, която разглеждаме
  • Споделяне
  • Домашно за практикуване до следващото занимание

Програмата търпи промяна

Обратна връзка от участничката в курса Надя Казакова

 

Други обратни връзки:

“Огромно благодаря за всичко, изключително ценно, важно и нужно за всеки, който има нужда.
Аз успях да постигна много за тези седмици и най-вече съм мотивирана да продължа занапред. Нищо не свършва, напротив – сега започва…
Благодаря и продължавай в същия дух – очароваш, зареждаш, мотивираш.

“Както споделих и при последната ни среща, за мен това преживяване беше необходимост. Случи се в кризисен за мен момент, в който усещах тежест от преживяните през последните 4-5 години емоции, тежест, която вече трудно може да се носи и преглъща и която започва да ми влияе в чисто физически план. При първата ни срещата аз оцених нивото си на стрес като 7, което беше по-високо от това на другите момичета, действително този стрес се усещаше болезнено от мен и рефлектираше и върху близките ми хора (през последната година няколко пъти преживях много силни панически атаки, а по-слабите такива в месеца преди да се срещнем, си бяха почти ежедневие, комуникацията ми с най-близките хора усещах като замърсена, най-болезнено това се усещаше в отношенията с любимия човек).

Още при последното ни виждане и почти всеки ден след това сама се питам какво е числото с което да определя стреса в себе си и това число константо е 3.

Чувствам се по-спокойна, обогатена и съзнавам че си ни подарила инструменти, с които действително да мога да си помагам. Което е още по хубаво за мен, усещам че нещата които правихме и споделяхме в групата ми дават и простор; простор да се упражнявам, да ра работя по ефективно със страховете си, да мечтая, да правя, да търся свързване, защото това дарява много..

Работата с всяка една чакра сякаш допълваше картинката за мен, която ставаше все по хубава и по малко страшна. Интересно е да наблюдаваш себе си отстрани, по-безпристнастно, като сякаш четеш опияняваща книга, в която потъваш повече и повече..

Между две от срещите ни преживях отново силна паническа атака…Това беше благодатен за мен момент, защото ми показа, че всъщност изход има и той не е толкова труден. Пак беше страшно, но вече виждах страха отстрани, както ти ни каза – като малко дете което съм хванала за ръка и водя на някъде…Благодаря, че ми се случи тази паник атака и че я преживях сама, оттогава е мноооого по-лесно и вярвам, че това няма да бъде сериозен за мен проблем в бъдеще.

И накрая, когато работихме с последната чакра, усетих този канал м-у 6та и 7ма и после връзката между всички, приказно е…просто усещаш почти физически, че си част от нещо божествено; това усещане присъства и до днес.

Много полезено ми беше упражнението повече да се опитваме да чуваме…колко много за чуване има още..

Също така и наблюдението на повтарящия се от семейството модел на поведение – тук почти се стреснах, макар и да съм знаела, че до някаква степен модела на поведение се копира, сега го видях много нагледно…

Наистина ти благодаря Нинче!

Ще завърша с това, че от първия път в който те видях /аз съм те виждала 2-3 пъти/, съм усещала „нещо“ в теб. Не съм се задълбочавала, но сега  знам че си имала да ми дадеш от дълбочината си…”

Ани

❤ :))”
Катя
“Емоционално, чисто, пречистващо занимание!”
Ани
“Благодаря за чудесните преживявания! Благодаря за уроците ? Благодаря за всички теми за размисъл, които ми даде с нашите срещи! Очаквам с нетърпение следващите!”
Мария
“Обичам, Нина, твоя стил на водене и атмосферата, която създаваш!”
Светльо
“Благодаря! Щастлива съм, че се срещнахме!”
Мария Н.
“Останах изключително доволна от семинара “Чакра медитация”, който посетих в Unity Studio. Всяко занятие засягаше по една чакра, което ми помогна да се запозная по-подробно с всички седем. Много ми хареса, че освен практическата насоченост на всяко занятие, имаше и теоретична част, в която освен новите знания, които придобихме, имахме възможността да дискутираме индивидуалното преживяване на всеки от нас. Успяхме да осъществим и дискусии, които ни помогнаха да сравним себе си с останалите участници и по този начин да открием нови неща за собствената си същност. Моето лично пътешествие в дълбините на съзнанието беше безкрайно ползотворно, особено по време на медитацията за четвърта чакра, когато пред мен изплуваха неизживяни в миналото емоции, които за щастие успях да освободя.
Нашият ментор – Нина е изключителен човек, който с лекота би успял да въведе всекиго в същината на медитационната практика. Смятам, че семинарът е необходим на всеки, който е предприел някакво търсене навътре в себе си и се стреми към по-балансиран и щастлив живот.”
Даниела Панчева

“Благодаря за прекрасния курс! Научих много интересни неща, а най-важното е, че след всяка медитация се чувствах по-спокойна! След всяко занятие имах напредък – при първото изобщо не можех да се съсредоточа и да изгоня мислите си, докато на последната се отпуснах съвсем. 🙂 Със сигурност ще се включа отново!”

Вики
“Така… да си призная, нищо не разбирах! Не знаех дори какво значи, но реших да пробвам. И открих. Себе си. Там някъде из въпросите, споделянето, успокояването на ума, сънуването в будно състояние и прочистването. Там беше дълбокото успокоение, което чувствах. За тези от вас, които ще се изплашат от написаното дотук – не съм луда. Медитацията върху чакрите ми помогна да успокоя ума си в будно състояние, докато хилядите биохимични връзки в мозъка ми започват да се избистрят и подсъзнанието ми започне да чисти чекмеджето си, натъпкано с какво ли не в днешното ежедневие. Позволих си мекият и плавен глас на Нина да води мозъка ми в различни посоки, доверявайки се на пътя, избран от нея, който на свой ред ми помагаше да свържа енергията от всички чакри на тялото си в едно общо. Защото тялото според мен трябва да се разглежда както по отделно, така и като едно ядро, работещо благодарение на всички малки частици.

Казвам ви от опит – започнете ли да посещавате часовете в Юнити студио, това води до сериозно пристрастяване. Коренът на пристрастяването е точно там, че несъмнено ако вярвате, желаете и работите за това, че въпреки сивотата, в която живеем, ВИЕ И САМО ВИЕ можете да започнете да се чувствате добре, можете да се чувствате тонизирани и пълни с енергия за живота. Трябва да знаете, че пътят към себе си не е занимание, което да ви разсее от ежедневието, а е начин на живот. “В.Ц.

 

“Вчера имах проблем физически в резултат на негативно емоционално натоварване. След различни практики с чакрите болката и стягането в слънчевия сплит изчезна. Има смисъл…”

Юлия

Цена за курса: 200 лв.

Заплащане – по банков път, Easy Pay или Revolut – обадете се за детайли.

Предварителното записване и заплащане е задължително. Ще получите линк за връзка при платен курс, ден преди началото.

Можете да заявите присъствие по имейл – ninakoseva17@gmail.com или на телефон 0885 272 006, както и да се запишете във формата отдолу. Необходимо е потвърждението по телефона.

За водещата: Нина Косева – Ицовска 


ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ТОВА СЪБИТИЕ

200,00 лв.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *