22 февруари 2018    20:00 - 21:00    ул. Елисавета Багряна 14, офис 2

Медитация 01.02.18 – четвъртък – 20:00

Един път седмично Нина ще ви води в практикуването на  популярни и непопулярни медитативни техники.

Целта на тези занимания е трансформиране на саботиращите програми в ума, засилване на осъзнатостта и подобряване качеството на непосредственото живеене.

Всяко наша среща ще има следните елементи:
– леко раздвижване, което да подготви тялото ви
– теория и насоки
– медитация
Статичната медитация в студиото ще ви подготви за динамична медитация по всяко време – докато мием чини, готвим, придобиваме нови знания, водим детето си на училище и пр.
Всяка духовна практика, изпълнявна на килимчето, следва да води до по-добра интеграция в конкретния живот. Това разбиране е нашето вдъхновение да въведем ежеседмична медитация в студио Юнити.

Заниманията ще се провеждат при поне 5 записани участника.
За записване и въпроси, се обадете на 0885 272 006 или 0899 499 162

Цена – 12 лева на занимание.
Карта за 4 занимания – 40 лв.


ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ТОВА СЪБИТИЕ

Резервациите за това събитие са затворени.

2 отговора за “Медитация с Нина Косева-Ицовска”

  • Здравейте,
    Имам конкретен въпрос и предложение, свързано с организиране на група по Зумба или щадяща гимнастика , Тай-чи или нещо друго ,подходящо само за пенсионери. Тъй-като майка ми е в една малка групичка от 4-6 мили възрастни дами, със заболявания от различен характер, но такива, които не са свързани с ползване на подкрепящи стедства., бих желала да помогна не само на нея, но и на останалите дами. Имам опит и наблюдения за подобен подход към възрастни хора, които 2 пъти седмично практикуват подобна активност с продължителност 45 мин., така че да не се стига до обездвижване. Оставам на разположение за допълнителни въпроси и споделяне на мнение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.