21 юни 2020    18:30 - 19:30    ул. Елисавета Багряна 14, офис 2

През 2014 г. Общото Събрание на ООН единодушно прие, че 21 юни ще бъде честван като Международен Ден на Йога.
На този ден на лятно слънцестоене, когато светлината е най-много, и силата на йога ще даде равновесие, баланс и хармония!

По случай Международния ден на Йога ние от Active kids съвместно с UNITY Studio организираме * Празник на детската йога*. Събитието ще се проведе в голямата зала на Unity studio, за да ни е спокойно, широко и да можем да разгърнем потенциала си на воля. Децата имат нужда от непрекъснато движение! Това ги кара да бъдат щастливи, будни и търсещи нови приключения! Водени от желанието си да помогнем и да удовлетворим техните специфични потребности създадохме
* Празник на детската йога *
Практиката е водена като история, пътешествие през, което децата преминават по интересен начин и цели да освободи тяхното въображение, да им позволи да се отпуснат и развият потенциала си, което е част от етапа на приемане на тяхната собствена, детска същност. На физическо ниво практиката е подходяща за развитие на гъвкавост, сила, координация, правилно осъзнаване на частите на тялото, издръжливост.

Ако Ви е станало интересно и бихте подарили това изживяване на Вашето дете, ще се радваме да се запознаем!

* За записване и подробности може да посетите сайта на студиото: www.unitystudio.bg или да се свържете с нас на тел: 0885452289
* Практиката е подходяща за деца между 6 и 12 годишна възраст.
* Цена: 12лв., за две деца от едно и също семейство 10лв.

Препоръка 📌
– необходимо е дацата да бъдат облечени с удобни, спортни дрехи /подходящи за сезона/;
– да НЕ са яли в близките 30, 40мин.;
– да носят със себе си бутилка с вода и усмивка до ушите 😊;
В студиото разполагаме с постелки и всичко необходимо за провеждане на практиката;
Моля, ЗАПАЗЕТЕ МЯСТО на: http://unitystudio.bg/grafik/;
В А Ж Н О !!! Часът се провежда при минимум 5 бр. записани деца.(за това може да следите на сайта)

Очакваме ви!

Поздрави,
Деси и екипът на UNITY Studio ♥

За преподавателя:

Здравейте, казвам се Десислава Маринова на 30години. Завърших Национална Спортна Академия с профил „Педагогика на Физическото Възпитание“ и Треньорски профил „Алпийски Ски“ . Работя с деца от около 7 години в сферата на туризма, ските, арт заниманията и анимацията. Също така и като организатор и ръководител на планинска лятна занималня, има опит в провеждането на детски лагери и зелени училища. В момента работя като преподавател по „Физическо възпитание и Спорт“ в столично училище. Свободното си време обичам да прекарвам в планината, да карам ски, сноуборд, колело. За първи път се докоснах до йога преди години, като имах периоди на приливи и отливи в собствената си практика, но в последната една година йога стана неизменна част от живота ми. Усещайки въздействието на практиките върху себе си бих искала да мога да предам това чувство и опит на децата, с който работя.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *