12 ноември 2018    18:00 - 19:15    ул. Елисавета Багряна 14, офис 2

“Йога от Хималаите” е холистична, интегрирана и дълбоко трансформираща за всички аспекти на човешкото съществуване практика. Корените й са в богатите Веданта и Тантра йога традиции, които обединяват дълбока, приложима във всяка сфера на живота мъдрост.

Елементите, които я състяват са:  медитация, работа с дъха и техники от Кундалини и Крия йога, задълбочаващи връзката със сърцето Лайа, Бхакти и Суфи практики, лечебната сила на звука, свободно екстатично движение и Хатха йога асани.
Това е практика за отваряне на ума и сърцето за красотата и магията на живота, за култивиране на дълбоко доверие и безусловна любов, за еволюция на съзнанието и свобода на всички нива на съществуване!

Практиката е подходяща както за начинаещи, така и за вече практикуващи!

ПРЕДВАРИТЕЛНОТО ЗАПИСВАНЕТО В ГРАФИКА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

За преподавателя:

Ирена Попова се занимава от повече от 18 години. През 2016-та година завършва обучение за Виняса Флоу йога учители с Мишелин Бери, САЩ. През 2018-та заминава за Ришикеш, Индия, където изкарва 300-та часов курс за напреднали учители в Сатва Йога академия, под ръководството на Ананд Мехротра – истински йога Мастър от Хималайската традиция на Бабаджи и Йогананда, чиято мисия е да вдъхновява и упълномощава хора от цял свят да реализират безкрайния потенциал на човешката същност.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *