15 февруари 2020    14:00 - 17:00

Заповядайте на тренинг, посветен на оздравяването на взаимоотношенията във всичките им форми – между любими, между приятели, между партньори в работата и всякакво друго „между“. Когато между двама се настанят осъзнаването и любовта, възможностите за добри взаимоотношения рязко се увеличават 🙂

Ето някои от случаите, в които тренингът е подходящ за вас:

Може би копнеете за връзка с подходящия човек, а може би опитвате да се свържете с човека до вас, но резултатът е незадоволителен.
А може би сте претърпели раздяла с тежки емоционални последствия, или попадате на един и същ болезнен сюжет във всички свои следващи отношения с другия пол.
Може би сте във връзка с човек, с когото се обичате, но не успявате да намерите общ език и ви трябва малко подкрепа.
Може би ви е трудно да поддържате приятелства, в които отстъства сериозен дисбаланс между даване и получаване и все висите в някоя от крайностите.
Трудно ви е да се себезапазвате в отношенията.
Или имате нужда да научите повече за емпатията, за чувствата и нуждите на другия.
Възможно е да имате удовлетворяващи връзки, но да бихте искали да научите още за начините, по които можете полезно да взаимодействате с другите.
Или отношенията в рожденото ви семейство са сложни и имате нужда да пренаредите разбиранията си, да разширите осъзнаването си за смисъла и причините на това, което преживявате и да преживеете нещо ново на практика. А рожденото семейство държи основната динамика, разбирането за която ще промени към по-добро всичко друго, в което търсите баланс.
При всички тези случаи този тренинг е за вас, а сигурно и в още куп случаи, които бихте могли да изброите. Той ще ви упъти към тайната вътрешна стаичка, където се намират ресурсите за справяне и за построяване на желаната реалност.
Не очаквайте магия, носете си добре наточени инструменти за работа – мотивация и постоянство. Всъщност очаквайте магия, но след добре свършената работа 🙂 Вълшебства цъфтят в добре обработената почва.
Какво ви предстои по време на тренинга:
Предстоят ви вълнуващи практики от емоционалната интелигентност, меридианните подходи, кратките подходи и други терапевтични системи. Ще се упражнявате самостоятелно и по двойки в осъзнаване и подобряване на отношението към себе си и хората, с които взаимодействате.
Взаимоотношенията често са арена за тежки битки, поле за неравна борба. Често следваме подсъзнателна инерция, повтаряме удобни модели, прекопирани директно и неосъзнато от семейната среда. А има начини да увеличим вътрешното осветление и да видим в себе си потенциала за излизане от старите модели.
Тренингът Съзнателните взаимоотношения ще ви съдейства сигурно и уверено да тръгнете по този път.
П.П. Всеки месец е месец на любовта и осъзнаването. Избрах обаче февруари, заради неговия романтичен ореол. Когато има много енергия около определен ден, можем да я използваме всякак – за поддържане на илюзиите около този ден, или за да изградим нова и работеща перспектива. Вярвам, че този тренинг да допринесе за изчистване от любовни клишета и за свързване с любовта в душата и на практика в отношенията ни съ с себе си и другите.
Кога: 15.02.2020 г., от 14:00 до 17:00 часа
Къде: Юнити Студио
Цена: 35 лв. за записване до 1.02.2020 г.; 40 лв. – след тази дата; цена за двойка – 60 лв. до 1.02.2020 г.; 70 лв. – след тази дата
За участие се запишете във формата отдолу, по телефон – 0885 272 006 или по имейл – unyogastudio@gmail.com
Водеща: Нина Косева-Ицовска

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ТОВА СЪБИТИЕ
Ticket Type Price Spaces
За двама след 1.02.2020 г. 70,00 лв.
За двама до 1.02.2020 г. 60,00 лв.
След 1.02.2020 г. 40,00 лв.
До 1.02.2020 г. 35,00 лв.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *