26 март 2019 - 23 април 2019    19:15 - 20:45

Здравейте 🙂 Каня ви на второто и надградено издание на програмата Освободи излишното тегло. 

!ОТВОРЕНО ПРЕДСТАВЯНЕ НА ПРОГРАМАТА: ВТОРНИК, 19.03.19, от 19:30 часаВсяка дама, която реши да се включи в програмата във вторник, получава отстъпка от цената. Необходимо е заплащане на половината сума.

Ще имате възможност да работите с вътрешните си модели, които ви държат в определено състояние на душата и тялото, да откриете собствената си скорост по пътя към промяната и същевременно да се провокирате да излезете от удобната си зона.
Програмата е насочена първо към вътрешна трансформация, без която външната трансформация е невъзможна или ако се случи, би била за кратко.

Погледнете на тези седмици като отправна точка към материализацията на намеренията ви.

Можете да изберете два пътя по време на програмата:
1. Работа с подсъзнателните модели, които нарушават вътрешния ви баланс и ви държат пленници на определено поведение (негативно отношение към тялото, злоупотреба с храната и пр.). Тази работа е най-важната, тя е базата на реалната промяна. Докато работите с посъзнателните си модели, може да постигнете и външна промяна, това зависи от индивидуалния ви контекст.
2. Работа с подсъзнателните модели и успоредно с това разтягане на комфортните граници, като се включите и в двигателния и хранителния режими. Последните са леки, но изискват последователност и отдаденост, както и останалата част в програмата. При комбинирането на вътрешната с външна работа, по-лесно можете да постигнете и видим резултат.

Препоръката ми е да се включите в пълния вариант на програмата и да прегърнете и леките промени в хранене и движение 🙂

От изключителна важност е да сте мотивирани да минете през програмата съзнателно и с отдаденост, за да имате максимална полза.

Точно в края на пилотното издание ви каня на отворено представяне на програмата – вторник, 19.03, от 19:30 часа.

Програмата продължава 5 седмици и включва:

– Тематични сесии с енергийна психология
– Медитации
– Специализирани практики
– 5 срещи в студито
– 3 онлайн записа или онлайн срещи в уговорен ден и час във фейсбук група, за припомняне на техниките и домашните задачи, за сверяване на часовниците или за сесии
– 1 индивидуална сесия в уговорено време
– Участие в затворена фейсбук група, в която ще споделяме, обменяме и ще се вдъхновяваме взаимно. 
– Домашни задачи
– Материали

Заглавието е заигравка с повече теми, но една от целите на програмата категорично е оптимизирането на физическото тегло. Защо само едно от целите? Защото пътят към реалзирането й минава през освобождаването и на друго тегло – душевното. Тежестта, която ни държи облечени в повече плът, отколкото ни се иска, обикновено се намира на по-дълбокото, затова работата ни ще е насочена към освобождаването на упоритите подсъзнателни вярвания, които препречват пътя ни към желаната промяна. Единствено подсъзнателната трансформация може да доведе до реализиране на съзнателните ни намерения, включително до реализирането на намерението да се освободим от излишните килограми. Докато част от подсъзнанието ни използва килограмите като патерица, те изобщо не са излишни, напротив – носят ни някаква, не винаги видима с просто око, полза. Подсъзнанието трябва да бъде убедено, че ще е безопасно, ако отслабнем. И най-точно казано, целта на програмата е да създадем почва за оптимизиране на физическото тегло, да дадем начало на процеса.

Важно е да определим за себе си кое е оптималното за нас състояние на тялото, какво е оптималното за нас тегло. Хората сме различни и за всеки последното е различно. За едни е добре да са по-слаби, за други – да са по-пухкави. Лично аз обичам женствените извивки, овалите, меките форми и никога не съм искала да бъда слаба. Но от овал до овал има разлика и понякога тази разлика се отразява върху здравето.

Изходната ни точка е, че всички тела са красиви и че няма форма, нито конкретни килограми, които да са универсално правилните за жените/мъжете въобще. Има най-добро за мен, за теб, за нея/него…И по време на тази програма ще се опитаме да намерим себе си, да се обелим от натрапени отвън изисквания, които сме приели за свои.

Нека отсега си припомним също, че е важно какви думи използваме. Хареса ми нещо, което прочетох преди време и което ще предам по смисъл – ако сме с нагласата, че трябва да губим килограми, след като отслабнем, ще започнем да търсим изгубеното, за да си го възстановим. Изгубеното трябва да се намери. Можем обаче да освободим килограмите, вместо да ги загубим 🙂

Ще работим групово и индивидуално за освобождаване на излишното тегло със средствата на енергийната психология, енергийната медицина, кратките психологически подходи и практики от други системи.

Започваме на намаляваща луна – най-благоприятното време за освобождаване на излишното 🙂

 

Кога: живите срещи всеки вторник (26.03, 02.04, 09.04, 16.04, 23.04) от 19:15 до 20:45, а онлайн срещите – четвъртък от 20:30 (записите на тези онлайн връзки остават в групата)

Къде: в Юнити Студио – ул. Елисавета Багряна 14, офис 2

Цена: 250 лв., като всяка записана за програмата дама по време на представянето във вторник, получава отстъпка 30 лв. (цена 220 лв.)

За да потвърдите участие, трябва да платите половината или цялата сума предварително. Можете да платите наведнъж или да разделите плащането на две.

 

За записване: 0885 272 006, unyogastudio@gmail.com и формата под събитието.

 

За мен:

Казвам се Нина Косева-Ицовска, водя индивидуални и групови практики с меридианна терапия. Едно от заниманията, които редовно водя и което онагледява прекрасната работа на меридианната терапия, е Женски работи – практика, ориентирана към женското хормонално здраве. Обратни връзки за него, както и за други мои практики, можете да прочетете в сайта на Юнити Студио, в блога ми и в страницата ми във фейсбук. Освен като водеща, продължавам да съм част от процеса и като участник.

Важно: Запишете се в програмата, само ако сте мотивирани да я изкарате до края и да участвате активно в нея.

 

 


ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ТОВА СЪБИТИЕ
Ticket Type Price Spaces
Standard Ticket 250,00 лв.
Цена при плащане във вторник, 09.03. на представянето 220,00 лв.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *