19 октомври 2018    19:00 - 20:15    ул. Елисавета Багряна 14, офис 2

Здравейте, дами 🙂 Казвам се Нина Косева-Ицовска и съм един от основателите на Юнити студио. Полето ми на работа включва меридианна терапия, интегрален коучинг, емоционална интелигентност, йога. Водя курсове по медитация, релаксираща йога и други, провеждам семинари за личностно развитие и индивидуални сесии. Това е личният ми блог.

 

Предлагам на вниманието ви практика, насочена към женското здраве.

Чудих се как да нарека това занимание, без да се плъзна към многократно въртяните и превъртани заглавия от типа на „женска алхимия“, „съзидателната сила на жената“ и пр. Оставих го на изчакване в работен вариант, дадох име на файла „Женски работи“, за да се ориентирам сред файловете, когато го потърся отново. И накрая така си остана, стори ми се съвсем правдиво отразяващо това, което ще правим:)

Каня ви на тези часове, вдъхновени от личното ми женско пътуване към по-пълноценно съществуване, вдъхновени от извивките на пътя ми нагоре, надолу и встрани, както и от срещата ми с невидимата логика, която, както се оказа, основно чертае посоките ми и движи стъпките ми. Защото ако човешката логика се опира на видимото и е ясна като 2+2=4, незримата с просто око по-голяма логика се опира на закони, които надхвърлят малките ни представи. И вярвам, че ставаме жени в пълния смисъл на думата, когато се настроим към нелинейния ход на тази по-голяма логика, когато се оставим в ръцете й.

Практиките, които ще правим, ще подкрепят душевното ви здраве и физическия ви имунитет, ще ви помогнат да се стабилизирате емоционално и психически, за да минавате щастливи и спокойни през всички житейски цикли.

Обратни връзки след първия час Женски работи:

„Емоционално пътешествие към женското самопознание. Достатъчни бяха само няколко техники, за да отключат емоции или притъпят болезнени мисли. След практиката почувствах някаква вътрешна плавност на усещанията и смиреност. Очаквам с нетърпение останалите занимания.“ Мирослава Забуртова

„Казвам се Петя и посещавах практиката на Нина за добър сън, от която се чувствах изключително добре и поради тази причина реших да отида и на Женски работи. Останах много приятно изненадана, че и от тази практика се почувствах спокойна, тонизирана и възвърнах доброто си настроение, което бях позагубила през деня. Със сигурност ще продължа да посещавам и занапред Женски работи, защото смятам, че с тази практика освен че се грижиш за физическото здраве, се грижиш и за психическото, а то, както знаем е най-важно.“

Тази практика е за вас, ако:
– сте на прага на менопауза и се вълнуватe как ще осъществите прехода;
– сте в менопауза и искате да се чувстват спокойни и щастливи в нея;
– копнеете да превърнате месечния си цикъл в спокойно и продуктивно време;
– желаете да се справите с предменструалния си синдром;
– усещате се здрави, но за вас е важно да поддържате енергиите си в добро състояние, да поддържате и подобрявате хормоналното си здраве;
– искате да подобрите качеството на съня си;
– ви е приоритет сте пълноценни през всеки от жизнените си цикли, във всяка от възрастите си

Един час включва:

– Меридианни техники
– Специално подбрани йога асани
– Специално подбрани дихателни практики
– Рeлаксации

Заповядайте в петък, 19. 10. 2018 г., от 19:00 до 20:15 часа.

Предварителното записване е задължително.

Цена на заниманията:

14 лв. за единично посещение

Карта за 4 занимания – 48 лв. – валидна 5 седмици

Карта за 6 занимания – 60 лв. – валидна 8 седмици

*Всяка дама, закупила карта за заниманията получава като бонус индивидуална сесия сесия с 30% отстъпка.

Можете да посещавате заниманията и с карта, закупена за йога занимания.

Предварителното записване е задължително.

Очаквам ви 🙂


ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ТОВА СЪБИТИЕ

Резервациите за това събитие са затворени.

One Thought on “Женски работи – меридианна практика”

  • Емоционално пътешествие към женското самопознание. Достатъчни бяха само няколко техники, за да отключат емоции или притъпят болезнени мисли. След практиката почувствах някаква вътрешна плавност на усещанията и смиреност. Очаквам с нетърпение останалите занимания.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *