02 февруари 2019    14:00 - 18:00

Заповядайте на вълнуващо и променящо пътешествие навътре във вас самите 🙂

Намерете скритото самородно злато в първите четири енергийни центъра в тялото си. В чакрите ви се съдържа огромно количество информация. Работата с тях може да доведе до съвсем конкретни и значителни подобрения в живота ви на различни нива – физическо, емоционално, ментално

Предлагам ви жив и практичен начин да се свържете с чакрите чрез по-малко теория и повече практика. Ще практикуваме различни техники за хармонизиране и изцеление на енергийните центрове – от енергийната психология, краткосрочната терапия, емоционалната интелигентност, йога  и др.

Съдържание на тренинга:

  • Практики от енергийната психология, свързани с изцелението и подхранването на разглежданата чакра
  • Други практики
  • Подбрани асани, балансиращи чакрата, която разглеждаме
  • Мантри на чакрите
  • Медитация
  • Споделяне
  • И др.

Вярвам, че накрая ще си тръгнете не с вяра или недоверие в нещо абстрактно и недоказуемо, а със знанието, че във вас на практика се е задействала добра промяна, знанието, че „окото ви е видяло, а ръката пипнала” нещо съвсем реално чрез опита и че то е започнало да дава плодове. За това говорят и обратните връзки, които ще видите по-долу в текста.

Работата по освобождаването на блокажите в чакрите може да доведе до справяне с различни предизвикателства и проблеми, към чието разрешение се стремите, да ви осветли въпроси, чиито отговори търсите. Ще имате възможност да се докоснете на практика до лечебната сила на енергийните колела/чакри.

Този тренинг ще ви бъде от полза, ако се нуждаете от изграждане на вътрешна сигурност, доверие, стабилност, сигурност, връзка с тялото, емоционална стабилност, добри граници, промяна, самоуважение, лична сила, воля, състрадание, емпатия….Ако желаете да откриете повече от потенциала си и да започнете да го реализирате, този тренинг е за вас.

Вижте обратни връзки от предишни тренинги:

„Останах изключително доволна от семинара “Чакра медитация“, който посетих в Unity Studio. Всяко занятие засягаше по една чакра, което ми помогна да се запозная по-подробно с всички седем. Много ми хареса, че освен практическата насоченост на всяко занятие, имаше и теоретична част, в която освен новите знания, които придобихме, имахме възможността да дискутираме индивидуалното преживяване на всеки от нас. Успяхме да осъществим и дискусии, които ни помогнаха да сравним себе си с останалите участници и по този начин да открием нови неща за собствената си същност. Моето лично пътешествие в дълбините на съзнанието беше безкрайно ползотворно, особено по време на медитацията за четвърта чакра, когато пред мен изплуваха неизживяни в миналото емоции, които за щастие успях да освободя.

Нашият ментор – Нина е изключителен човек, който с лекота би успял да въведе всекиго в същината на медитационната практика. Смятам, че семинарът е необходим на всеки, който е предприел някакво търсене навътре в себе си и се стреми към по-балансиран и щастлив живот.“

Даниела Панчева

 

„Благодаря за прекрасния курс! Научих много интересни неща, а най-важното е, че след всяка медитация се чувствах по-спокойна! След всяко занятие имах напредък – при първото изобщо не можех да се съсредоточа и да изгоня мислите си, докато на последната се отпуснах съвсем.  Със сигурност ще се включа отново!“ Вики

“Така… да си призная, нищо не разбирах! Не знаех дори какво значи, но реших да пробвам. И открих. Себе си. Там някъде из въпросите, споделянето, успокояването на ума, сънуването в будно състояние и прочистването. Там беше дълбокото успокоение, което чувствах. За тези от вас, които ще се изплашат от написаното дотук – не съм луда. Медитацията върху чакрите ми помогна да успокоя ума си в будно състояние, докато хилядите биохимични връзки в мозъка ми започват да се избистрят и подсъзнанието ми започне да чисти чекмеджето си, натъпкано с какво ли не в днешното ежедневие. Позволих си мекият и плавен глас на Нина да води мозъка ми в различни посоки, доверявайки се на пътя, избран от нея, който на свой ред ми помагаше да свържа енергията от всички чакри на тялото си в едно общо. Защото тялото според мен трябва да се разглежда както по отделно, така и като едно ядро, работещо благодарение на всички малки частици.

Казвам ви от опит – започнете ли да посещавате часовете в Юнити студио, това води до сериозно пристрастяване. Коренът на пристрастяването е точно там, че несъмнено ако вярвате, желаете и работите за това, че въпреки сивотата, в която живеем, ВИЕ И САМО ВИЕ можете да започнете да се чувствате добре, можете да се чувствате тонизирани и пълни с енергия за живота. Трябва да знаете, че пътят към себе си не е занимание, което да ви разсее от ежедневието, а е начин на живот. “В.Ц.

 

За мен: Казвам се Нина Косева-Ицовска. Работя като интегрален коуч, меридианен терапевт, треньор по емоционална интелигентност. Провеждам индивидуални интегрални сесии и групови тренинги. Завършени обучения:
– Философия и Журналистика в СУ „Климент Охридски”
– Едногодишен Йога курс – Йогийски науки в Унгария (сертифицирано обучение) и допълнителни обучения
– Множество курсове и семинари по йога
– Йога за деца към БФЙ, сертифицирано обучение
– Йога за деца по други системи
– Курс по Валдорфска педагогика
– Интегрален коучинг към Интегрална академия Унгария – сертифицирано обучение
– Усвършенствана енергийна Психология по Фред Гало – сертифицирано обучение
– Кратки подходи в психотерапията – сертифицирано обучение

– Треньор по Емоционална Интелигентност – сертифицирана съм към BISEI

  • Сертифицирано обучение по Енергийна Медицина по системата на Дона Идън

Страница във фейсбук и блог: https://www.facebook.com/%D0%9D%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%9A%D0%BE%D1%81%D0%B5%D0%B2%D0%B0-%D0%98%D1%86%D0%BE%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%B4%D0%B8%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D0%B8-%D1%81%D0%B5%D1%81%D0%B8%D0%B8-%D0%B8-%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%BD%D0%B3%D0%B8-1678501569105688/, http://ninakoseva.com/

 

Място на провеждане: ул. Иван Перпелиев № 5 – Пловдивски Културен Институт

За информация и записване: 032/664433 или 0884 777 050 – Рецепция ПКИ

Сайт и фейсбук страница на института: http://pki.bg/, https://www.facebook.com/plovdivartcenter/

Дата: 02.02.2019 г.

От 14:00 до 18:00 ч

Цена: 50 лв.

Минимален брой участници за провеждане на събитието: 12 човека

Важно: Носете си вода и тефтер за писане.

 

 

 


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *